Tekemistä

Frisbeegolf

Sodankylässä voit pelata frisbeegolfia sekä Kommattivaaran että mahtavan Luostotunturin rinteessä.

Frisbeegolffaa vaaralla ja tunturissa

Kommatti on lähellä keskustaa

Kommatti DiscGolfPark on ilmainen, haastava ja metsäinen rata Kommattivaaran rinteessä, muutaman minuutin ajomatkan päässä Sodankylän keskustasta. Vuonna 2014 perustettu, heinäkuussa 2018 laajennettu rata on 21-väyläinen ja siinä on runsaasti korkeuseroja. Heittopaikat ovat nurmipäällysteisiä. Radalla on pitkiä ylämäkipillejä ja haastavia alamäkiväyliä sopivasti vuoronperään.

Sodankylän Matkailuneuvonnassa (Jäämerentie 3) on kaksi kiekkosettiä, joita saa ilmaiseksi lainata yhdeksi vuorokaudeksi. Kumpikin setti sisältää 3 kiekkoa: putterin, midrangen ja draiverin.

Osoite: Kommatintie 2. Katso lisätiedot ja ratakartta Frisbeegolfradat.fi-sivustolta. Huomaathan, että kartta on 18-väyläisen, laajentamattoman radan kartta. Kommatissa sijaitsevaan radan infotauluun on lisätty uusien väylinen tiedot.

Luostolla pelaat tunturin rinteessä

Luosto DiscGolfPark on 18-väyläinen, ilmainen AA1-luokan rata. Rata sopii kaikentasoisille pelaajille ja haastaa kokeneetkin harrastajat. Pari, kolme tuntia kestävä kierros etenee tunturin rinteessä ylös ja alas. Vaihtoehtona on esimerkiksi lapsiperheille hyvin sopiva, tunnin mittainen Luoston Lenkki. Jos sinulla ei ole omia kiekkoja, voit lainata niitä panttia vastaan paikallisilta yrityksiltä. 

Osoite: Off-Piste, Luosto. Lue lisää: Luosto.fi. Ratakartta ja lisätiedot: Frisbeegolfradat.fi.

Frisbeegolf-kiekkoja vuokraa ja myy

Kalastus ja metsä, Kauppa ja palvelut, Kenkäkaupat, Tekstiilit, Urheiluvälineet, Vaatekauppa

+358 207 342 390

Kauppa ja palvelut, Likiliikkeet, Urheiluvälineet

0400376280

Hotellit, Iglu-majoitus

0400 102200
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Kokouspalvelut, Matkailu, Matkamuistomyymälä, Mökit / mökkikylät, Vuokraus

0207303020
Me pidämme tietosi salassa ja jaamme sen vain kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen. Lue yksityisyydensuojamme.

Anna palautetta