Majoitus Iglu-majoitus

Maailman kuuluisimmat iglut löytyvät Sodankylästä. Kakslauttasen maine on kiirinyt kautta maapallon, mutta tiesitkö, että myös Luostolla on lasi-igluja?

Lasi-iglut ja lasikodat Sodankylässä

Koe taivaalla tanssivat revontulet, yöttömän yön lämmin ja kirkas valo, ruskan mieletön hehku ja sydäntalven sininen kaamos majoittumalla ylellisesti omassa rauhassa lasi-iglussa. Löydät lasi-igluja niin Luoston tunturimaisemista Etelä-Sodankylästä, kuin Kakslauttasestakin, keskeltä Pohjois-Sodankylän ja Koilliskairan erämaista tunnelmaa. Molemmat kohteet ovat kansallispuiston kyljessä: Kakslauttasesta sukellat UKK-puistoon ja Luostolta Pyhä-Luoston kansallispuistoon, ja olet tuossa tuokiossa kynttiläkuusten ja koskemattoman Lapin luonnon syleilyssä.

Sekä Luostolle että Kakslauttaseen pääset helposti bussilla vaikkapa Rovaniemen suunnasta.

Kakslauttanen on jo legendan maineessa

Pohjois-Sodankylässä, Nelostien varrella, levittäytyy kuuluisien lasi-iglujen alue kultamaiden maisemissa. Lasi-iglujen lisäksi Kakslauttanen Arctic Resortissa on myös mm. kelomökkejä, joista osassa on lasikattoinen, iglutyyppinen makuuhuone revontulien ja Lapin taivaan ihailemiseksi. Majoittuessasi Kakslauttasessa Urho Kekkosen kansallispuiston luonto ja Kiilopään upeat reitit ovat suoraan ulottuvillasi.

Luostolla odottavat Santa’s Hotel Auroran lasikodat

Luostolla lasi-iglumajoitusta – tai ennemminkin lasikotamajoitusta – tarjoaa Santa’s Hotel Aurora. Nämä 10 ylellistä, lasiseinäistä kotaa on otettu käyttöön vuonna 2015. Voit yöpyä niissä kaikkina vuodenaikoina, ja vain muutaman askeleen päässä oman luksuskodan rauhasta löydät hotellin muut palvelut, kuten aamiaisen ja ravintolan. Koe Pyhä-Luoston kansallispuiston ihmeet unohtumattomilla päiväretkillä, ja vetäydy illan tullen lasikodan rauhaan lepuuttamaan jalkoja ja nauttimaan Lapin taivaan valoesityksistä. Sivuston kuvat lasi-igluista ovat Santa´s Hotel Aurorasta.

Avantouinti, Hotellit, Iglu-majoitus, Kokouspalvelut, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

+358 16667100
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Bed and Breakfast, Hotellit, Iglu-majoitus, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ravintolat, Tilaussauna

0400102140
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Jaa sivu eteenpäin