Näe & koe Avantouinti

Miltä kuulostaa rentouttava savusauna ja virkistävä avantouinti? Sen lisäksi, että avantouinti virkistää, on sillä todettu olevan erilaisia terveyshyötyjä.

Avantouinti Sodankylässä

Kommatti

Avantouintivuorot syksylle 2023 ja keväälle 2024 eivät ole vielä päivittyneet. Seuraathan ilmoituksia täältä.

Syyskausi alkoi vuonna 2022 Kommatissa lokakuussa ja kevätkausi tammikuussa. Kommatin avantouintivuorot olivat maanantaisin ja torstaisin klo 16-21.

Maksut suoritettiin joko kertamaksuna, joka tapahtui pudottamalla käteisenä saunalla olevaan postilaatikkoon tai maksamalla mobiilimaksuna virike-etu sovelluksilla. Avantouinnit pystyi maksamaan täällä.

Tiesitkö, että voit vuokrata Kommatista rantasaunan myös yksityiseen käyttöön! Lue lisää täältä tai ota yhteyttä Kunnanviraston neuvontaan: neuvonta@sodankyla.fi.

Karu Lodge

Karu Lodgella pääset nauttimaan pehmeistä ja rentouttavista löylyistä savusaunassa, jonka lauteille mahtuu yhtä aikaa jopa kymmenen henkilöä. Tämän lisäksi voit pulahtaa lampeen, jonka vesi tulee läheisestä hetteestä, mikä takaa viileän virkistyksen ympäri vuoden. Sauna lämmitetään tilauksesta. Karu Lodge sijaitsee Luostolla. Lisätietoa täältä.

Kakslauttanen arctic resort

Itäkylässä, joen rannassa on kolme erikokoista savusaunaa. Yksi näistä on maailman suurin savusauna. Länsikylässä on kaksi savusaunaa. Laiturin päästä pääset pulahtamaan avantoon, jonka vesi on niin puhdasta, että sitä voi vaikka juoda. Muista varata sauna etukäteen sillä ne lämmitetään vain tilauksesta. Lisätietoa täältä.

 

Tiesitkö, että talviuinnin on  todettu auttavan todistetusti ainakin kipuihin, yleistä terveydentilaa sekä parantavan kylmään sopeutumista ja nostavan hieman elimistön antioksidanttitasoa. Antioksidantit ovat välttämättömiä elimistön terveenä pysymiselle. Lue lisää terveyshyödyistä täältä.


Jaa sivu eteenpäin

Lisää nähtävää ja koettavaa

Avantouinti, Matkailu, Ohjelmapalvelut, Tilaussauna

0407453766
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Avantouinti, Hotellit, Iglu-majoitus, Kokouspalvelut, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

+358 16667100
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta