Näe & koe Avantouinti

Miltä kuulostaa rentouttava savusauna ja virkistävä avantouinti? Sen lisäksi, että avantouinti virkistää, on sillä todettu olevan erilaisia terveyshyötyjä.

Avantouinti Sodankylässä

Kommatti

Osoite: Kommatintie 25 A/B (Kommatin maja/sauna)

Kommantin avantouintikausi on käynnistynyt. Kuntalaisten vuorot ovat tuttuun tapaan maanantaisin ja torstaisin klo 16-21.

Voit tehdä avantouinnin kausi-ilmoittautumisen netissä Sodankylän vapaa-ajan palveluiden sivuilla eli täällä. Maksun voit suorittaa mobiilimaksuna, ja maksutapoina käyvät Edenred, ePassi, Eazybreak ja Smartumpay. Voit maksaa myös laskulla.

Kertamaksun (5 e) voit pudottaa käteisenä saunalla olevaan postilaatikkoon tai maksaa mobiilimaksuna virike-etu sovelluksilla.

Lue lisää Kommatin avantouintipaikasta ja maksuista täältä.

Tiesitkö, että voit vuokrata Kommatista rantasaunan myös yksityiseen käyttöön! Lue lisää täältä tai ota yhteyttä Kunnanviraston neuvontaan: neuvonta@sodankyla.fi.

Sattanen

Osoite: Saarentie 21 (Keppi-Villen ranta)

Sattasen kyläseura on avannut Keppi-Villen rantaan avantouintimahdollisuuden. Korvaus avannon käytöstä muille kuin kyläläisille on 30 €/syys- tai kevätkausi tai 5 €/kerta. Maksu maksetaan kyläseuran tilille. Laittamalla viestin avantovastaaville saat numerokoodin pukukoppeihin ja vajaan, jossa ovat (petkele, lapio, jääsaha, katuharja).

Huom! Jokaisen avannon käyttäjän vastuulla on huolehtia avannon auki pitämisestä, siisteydestä ja turvallisuudesta. Jokainen avannon käyttäjä vastaa itse omasta turvallisuudesta käyttäessään Sattasen kyläseuran avaamaa avantoa. Tutustu avantouimarin turvallisuusohjeisiin!

Lue lisää täältä!

Karu Lodge

Osoite: Yli-Luostontie 358, Luosto

Karu Lodgella pääset nauttimaan pehmeistä ja rentouttavista löylyistä savusaunassa, jonka lauteille mahtuu yhtä aikaa jopa kymmenen henkilöä. Tämän lisäksi voit pulahtaa lampeen, jonka vesi tulee läheisestä hetteestä, mikä takaa viileän virkistyksen ympäri vuoden. Sauna lämmitetään tilauksesta. Karu Lodge sijaitsee Luostolla. Lisätietoa täältä.

Kakslauttanen arctic resort

Itäkylässä, joen rannassa on kolme erikokoista savusaunaa. Yksi näistä on maailman suurin savusauna. Länsikylässä on kaksi savusaunaa. Laiturin päästä pääset pulahtamaan avantoon, jonka vesi on niin puhdasta, että sitä voi vaikka juoda. Muista varata sauna etukäteen sillä ne lämmitetään vain tilauksesta. Lisätietoa täältä.

 

Tiesitkö, että talviuinnin on  todettu auttavan todistetusti ainakin kipuihin, yleistä terveydentilaa sekä parantavan kylmään sopeutumista ja nostavan hieman elimistön antioksidanttitasoa. Antioksidantit ovat välttämättömiä elimistön terveenä pysymiselle. Lue lisää terveyshyödyistä täältä.


Jaa sivu eteenpäin

Lisää nähtävää ja koettavaa

Avantouinti, Matkailu, Ohjelmapalvelut, Tilaussauna

0407453766
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Avantouinti, Hotellit, Iglu-majoitus, Kokouspalvelut, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

+358 16667100
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta