Näe & koe Avantouinti

Miltä kuulostaa rentouttava savusauna ja virkistävä avantouinti? Sen lisäksi, että avantouinti virkistää, on sillä todettu olevan erilaisia terveyshyötyjä.

Avantouinti Sodankylässä

Kommatti

Syyskausi 2022 alkoi Kommatissa 3.10.2022, kevätkausi alkaa 2.1.2023. Kommatin avantouintivuorot ovat maanantaisin ja torstaisin klo 16-21.

jouluna 26.12 avantouintivuorot normaalisti klo 16-21.

Hinnat syyskausi 2022 (3.10.-31.12.)

1xviikko 40 €, 2xviikko 65 €, kertamaksu 5 €

Hinnat kevätkausi 2023 (2.1.-29.5.)

1xviikko 56 €, 2xviikko 112€, kertamaksu 5 €

Kertamaksun voit pudottaa käteisenä saunalla olevaan postilaatikkoon tai maksaa mobiilimaksuna virike-etu sovelluksilla. Voit maksaa avantouinnit täällä.

Karu Lodge

Karu Lodgella pääset nauttimaan pehmeistä ja rentouttavista löylyistä savusaunassa. Tämän lisäksi voit pulahtaa virkistävään lampeen. Sauna lämmitetään tilauksesta. Karu Lodge sijaitsee Luostolla. Lisätietoa täältä.

Kakslauttanen arctic resort

Itäkylässä, joen rannassa on kolme erikokoista savusaunaa. Yksi näistä on maailman suurin savusauna. Länsikylässä on kaksi savusaunaa. Laiturin päästä pääset pulahtamaan avantoon, jonka vesi on niin puhdasta, että sitä voi vaikka juoda. Muista varata sauna etukäteen sillä ne lämmitetään vain tilauksesta. Lisätietoa täältä.

 

Tiesitkö, että talviuinnin on  todettu auttavan todistetusti ainakin kipuihin, yleistä terveydentilaa sekä parantavan kylmään sopeutumista ja nostavan hieman elimistön antioksidanttitasoa. Antioksidantit ovat välttämättömiä elimistön terveenä pysymiselle. Lue lisää terveyshyödyistä täältä.


Jaa sivu eteenpäin