Savusaunapalvelut, hyvinvointimatkat mm joogaretriitit, majoituspalvelut, juhlatilojen vuokraus, virkistyspäivät

Karu Lodge Oy

Avantouinti, Matkailu, Ohjelmapalvelut, Tilaussauna

0407453766
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Y-tunnus:3171496-2

Hyvän olon matkailukeskus

Savusaunavuorot on varattavissa koko illaksi, tai sesonkiaikana ja kysynnän mukaan lyhyemmille yksityisvuoroille. Saunapakettiin voi halutessaan tilata myös ruoan ja pyyhkeet. Saunavuorolla pääsee myös pulahtamaan avantoon, tai kesällä kylmään lampeen, johon vesi tulee heteestä, sekä rentoutumaan tunnelmallisessa takkahuoneessa esim. paistellen makkaraa avonaisen luonnonkivitakan äärellä.

Hyvän olon matkat järjestämme yhdessä hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Matkoilla majoitutaan tilavassa ja nykyaikaisessa majoitusrakennus Tervakossa, ja ohjelmat koostuu kunkin matkan teeman mukaisesti mm. joko joogaten, rentoutuen, vaeltaen, lumikenkäillen, urheillen tai vaikka tunturin päällä riippumatossa nukkuen. Sisällä tapahtuvista ohjelmista ja ruokailuista saadaan nauttia Karun päärakennuksessa, eli Karun Pirtissä. Karuun voi tulla viettämään myös työhyvinvointipäiviä, virkistyspäiviä ja kokouksia, jotka voivat kestää aina yhdestä päivästä useampaan päivään. Ohjelma näille päiville räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Karun Pirtissä voi viettää myös juhlia, ja tilaa on jopa 70 henkilölle. Tervakossa on majoituspaikat 11 henkilölle, jota voi varata myös omatoimimatkoille.

Sijainti

Yli-Luostontie 358
99555 Luosto
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Similar service providers

Bed and Breakfast, Hotellit, Iglu-majoitus, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ravintolat, Tilaussauna

0400102140
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Matkailu, Ohjelmapalvelut

0406849101
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Kalastus ja metsä, Käsityöt, Koulutus, Luonnontuotteet, Matkailu, Metsästys ja kalastus, Muut koulutuspalvelut, Ohjelmapalvelut

0453293429
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta