Näe & koe Kullanhuuhdonnan SM-kisat

Näe, kuinka vaskoolit pääsevät tosihommiin Kullanhuuhdonnan SM-kisoissa Tankavaaran Kultakylässä – voit ilmoittautua myös itse mukaan kisaamaan.

Kullanhuuhdonnan SM-kisat

Kullanhuuhtojat ystävineen ja yleisöineen kokoontuvat Tankavaaran perinteisiin Kullanhuuhdonnan SM-kisoihin keskellä Sodankylän kirkkainta kesää. Seuraa oikeita kullanhuuhtojia tositoimissa ja näe taitavaa vaskoolinkäsittelyä, kun kultahippuja etsitään kuumeisesti Tankavaaran legendaaristen kultamaiden vesistä.

Vinkki! Kiiluuko silmissäsi unelma omasta kultahipusta? Voit osallistua kisaan myös itse! Ennakko-ilmoittautuminen tapahtuu netissä. Osallistua voi kuka tahansa ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tapahtumapaikkana Tankavaaran Kultakylä on vertaansa vailla. Kylässä on aistittavissa aitoa kultaryntäyksen tunnelmaa. Nälän ja janon selättävät Wanha Waskoolimies -ravintola ja Wild West Saluuna. Tutustu myös kullankaivuun ja kultaryntäyksen historiaan upeassa Tankavaaran Kultamuseossa. Muistoksi voit ostaa vaikka oman vaskoolin tai ihan oikeaa kultaa!

Tiesitkö että? Kullanhuuhdonnan MM-kisat ovat myös kotoisin Sodankylän Tankavaarasta!

Lue lisää www.tankavaara.fi

 


Jaa sivu eteenpäin