Yritykseni tarjoaa niin ylläpitosiivouksia, kuin perussiivouksiakIn sekä yrityksille, että yksityisille. Myös pienet pihatyöt, kuten lumien kolaus ja haravointi onnistuvat, niin sovittaessa.

Siivouspalvelu Heli Markkala

Huolto- ja kiinteistöpalvelut, Kunnossapito, Siivous

+358453118085
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Y-tunnus:3389931-5

Siivouspalvelu

Tarjoan sekä ylläpito, että perussiivouksia, niin yrityksille, kuin yksityisillekin. Myös ikkunanpesut ja pienet pihatyöt, kuten haravointi ja lumien kolaus onnistuvat niin sovittaessa. Työssäni käytän omia siivousvälineitä ja siivous aineita. Työskentelen pääasiassa Sodankylän kunnan alueella, mutta satunnaiset työkeikat myös muualle onnistuvat. Työkieleni ovat Suomi ja Englanti. Minuun voi ottaa yhteyttä milloin vain puhelimitse tai sähköpostitse.

Cleaning service

I offer both maintenance and basic cleaning, both for companies and individuals. Window washing and small yard work, such as raking and shoveling snow, can also be done if arranged. In my work, I use my own cleaning tools and detergents. I mainly work in the area of Sodankylä municipality, but occasional work gigs elsewhere are also possible. My working languages are Finnish and English. You can contact me at any time by phone or email. If I can't answer the phone, I'll call you back as soon as possible

Sijainti

Päivänkulta 19
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Similar service providers

Huolto- ja kiinteistöpalvelut, Kunnossapito, Siivous

+358 401 656 926
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Kunnossapito, Tekniset palvelut

0400-191202
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

AirBnB, Huolto- ja kiinteistöpalvelut, Huoneistot, Matkailu, Toimitilojen- ja varastojen vuokraus

+358505599813
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta