Keloa Eyewear valmistaa uniikkeja silmä- ja aurinkolasikehyksiä suomalaisista luonnomateriaaleista, tuohesta ja poronsarvesta. Yljäämäpaloista valmistetaan koruja, nappeja ja muita matkamuistoiksi tai lahjaksi sopivia tuotteita. Suurin osa silmälasikehyksistä valmistetaan mittojen mukaan tilauksesta. Myös silmälasilinssit ja silmälasien korjaukset!

Keloa Eyewear Oy

Käsityöt, Kaupanalan liikkeet ja palvelut

0503012809
Keskiviikko 12:00:00 - 16:00:00
Torstai 12:00 - 16:00

Y-tunnus:3284901-7

Silmälasiartesaani, optikko, käsityöt ja matkamuistot materiaaleina koivun tuohi ja poronsarvi

Silmälasiartesaani ja optikko Laura Knuuti valmistaa käsityönä silmä- ja aurinkolasikehyksiä koivun tuohesta ja poronsarvesta. Kaikki tuotteet tehdään verstasmyymälän yhteydessä keskellä kylää. Avoinna ke ja to klo 12-16 tai koputuksesta. Voit myös sopia vierailuajan etukäteen! Kehysten etuosa on koivun tuohta ja aisat porosarvea. Aisaa saattaa koristaa aito luonnonkukka. Samoista materiaaleista valmistuu myös koruja ja nappeja, jotka sopivat hyvin vaikkapa tuliaisiksi tai matkamuistoiksi. Palveluun kuuluu myös muiden silmä- ja aurinkolasien korjaukset. Myymme myös silmälasilinssit.

Handmade eyewear and accessories from Finnish natural materials, reindeer antler and birch bark

Keloa Eyewear manufactures unique spectacle frames and sunglasses from Finnish natural materials, birch bark and reindeer antler. Leftover pieces are used to make jewelry, buttons and other products suitable as souvenirs or gifts. Most of the eyeglass frames are made to order according to measurements. Eyeglass lenses and eyeglass repairs too! Follow us on social media and visit our workshop in the middle of Sodankylä village.

Sijainti

Jäämerentie 6
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Similar service providers

Elintarvikkeet, Kaupanalan liikkeet ja palvelut

040-4110228
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Huolto- ja kiinteistöpalvelut, Kunnossapito, Siivous

+358453118085
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Huolto- ja kiinteistöpalvelut, Kunnossapito, Siivous

+358 401 656 926
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta