Majoitus

Leirintäalueet

Sodankylän leirintäalueet löydät Orakoskelta, keskustasta sekä Kakslauttaselta. Lisäksi monilla majoitusliikkeillä on camping-paikkoja.

Leirintäalueet Sodankylässä

Sodankylässä on kolme leirintäaluetta, jotka palvelevat matkailijoita keskeisillä paikoilla Nelostien tuntumassa. Leiriytymällä Sodankylässä saat nauttia aidon Lapin kiireettömästä tunnelmasta ja upea luonto on vain askeleen päässä. Nauti myös tulistelusta, uimisesta ja saunomisesta.

Eteläisimpänä on kauniilla paikalla joenrannalla sijaitseva Camping Orakoski, ja keskustan tuntumasta löytyy Camping Nilimella. Molemmilla leirintäalueilla on mökkejä, sauna sekä uimaranta. Orakoskella matkailija saa nauttia luonnonrauhasta kauempana kylän sykkeestä ja tulistella vaikkapa rantalaavulla. Nilimellan leirintäalueen edustalla taas on yksi Sodankylän parhaista uimarannoista lentopallokenttineen ja terasseineen kaikkineen. 

Pohjois-Sodankylässä toimii Luxia Caravan ja Camping Kakslauttasen maisemissa, Kiilopään tuntumassa. Kakslauttasjoen rannalla sijaitseva leirintäalue on mainio ja keskeinen tukikohta Koilliskairan maisemien ystävälle. Myös Luxiassa on mökkejä sekä mahdollisuus nauttia rantasaunan löylyistä. Vaellus-, hiihto- ja moottorikelkkareitit ovat aivan vieressä.

Monella muullakin Sodankylän majoitusliikkeellä on Camping-paikkoja. Karavaanarit ovat tervetulleita yöpymään mm. Peurasuvannon lomakylään, Vuotson majalle sekä Tankavaaran Kultakylään. Kaikki nämä kohteet sijaitsevat Nelostien (E75) varrella.

Huoneistot, Leirintäalueet, Likiliikkeet, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Tilaussauna

+358 16 612 181
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Leirintäalueet, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Tilaussauna

+358 40 8582704
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Huoneistot, Kahvila, Kauppa ja palvelut, Leirintäalueet, Lounaspaikka, Matkamuistomyymälä, Mökit / mökkikylät, Tehtaan myymälä

0400-304362
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Huoneistot, Leirintäalueet, Liikunta ja urheilu, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

(016) 626 158
Me pidämme tietosi salassa ja jaamme sen vain kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen. Lue yksityisyydensuojamme.

Anna palautetta