Majoitus

Hotellit

Nauti hotellin ylellisyydestä Sodankylässä joko Luoston tunturimaisemissa tai keskustan palveluiden äärellä.

Hotellit Sodankylässä ja Luostolla

Hotellit Sodankylässä

Hotelliin on helppoa ja huoletonta majoittua, viivyitpä sitten pidempään tai vain yhden yön. Sodankylän keskustasta löydät Hotelli Sodankylän sekä Hotelli Karhun. Molemmat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä sekä linja-autoasemasta että keskustan kaupoista, ravintoloista ja muista palveluista. Sodankylän keskustassa on kauppoja ja ravitsemusliikkeitä auki myös iltaisin, joten vaikka saapuisit hotellille iltaa vasten, voit vielä halutessasi käydä kävelykierroksen kylän sydämessä.

Vain noin kilometrin kävelymatkan päässä hotelleilta löydät luonnonrauhaisan Pappilanniemen, jossa on luontopolku ja tulistelupaikka suuren Kitisen rannalla.

Hotellit Luostolla

Luoston hotelleja ovat Lapland Hotel Luostotunturi sekä Santa’s Hotel Aurora. Molemmat sijaitsevat aivan Luoston tunturikylän ytimessä, upean Ukko-Luoston maisemissa. Pyhä-Luoston kansallispuiston reitit ja ladut tulipaikkoineen sekä Luoston laskettelurinne ovat aivan vieressä. Luoston kylällä on myös monia muita palveluita, kuten matkamuistoputiikkeja, välinevuokrausta, pieni päivittaistavarakauppa ja ravintoloita. 

Lapland Hotel Luostotunturi on kylpylähotelli, jossa voit nauttia ametistikylpylän monipuolisesta hemmotteluhoitovalikoimasta. Santa’s Hotel Auroran teemana ovat revontulet, ja hotellissa on mm. revontulihälytysjärjestelmä sekä hotellihuoneiden vaihtoehtoina lasiseinäisiä kotia.

Kuva: Visit Pyhä-Luosto

Hotellit, Lounaspaikka, Majoitus, Ravintolat

0401228250
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Hotellit, Kokouspalvelut, Matkailu, Ravintolat

010 230 5000

Hotellit, Huoneistot, Kahvila, Kokouspalvelut, Laskettelukeskus, Liikunta ja urheilu, Lounaspaikka, Majoitus, Matkailu, Matkamuistomyymälä, Mökit / mökkikylät, Ravintolat

+358 (0)16 620 400

Hotellit, Iglu-majoitus, Kokouspalvelut, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

+358 16667100
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Hotellit, Iglu-majoitus

0400 102200
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
Me pidämme tietosi salassa ja jaamme sen vain kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen. Lue yksityisyydensuojamme.

Anna palautetta