Tapahtumat

Sodankylän Joulunavaus

Sodankylän joulunavaus 2020 kestää koko viikon! 20.-27.11.2020

Joulusanan metsästystä, yllättäviä esityksiä ja jouluntunnelmaa

Joulua ryhdytään odottamaan perjantaina 20.11. ja jatketaan aina perjantaihin 27.11. saakka!

Marraskuun loppupuolella on perinteisesti totuttu viettämään joulunavaustapahtumaa Sodankylässä, tänä vuonna tuttua yleisötapahtumaa ei kuitenkaan koronan vuoksi voida järjestää. Sen sijaan sodankyläläiset yrittäjät kutsuvat kuntalaisia viikon mittaan piipahtamaan liikkeissä ja yrityksissä sekä nauttimaan esityksistä ja tempauksista, joita erilaiset esiintyjäryhmät kylällä asioivien iloksi järjestävät. Saatat kylällä asioidessasi nähdä kansantanssijaporukan tai kuoron esiintymässä kadunkulmassa tai liikkeiden edustalla. Ryhmät esiintyvät viikon aika eri puolilla kylää, ennalta ilmoittamatta, ilahduttaen ostoksilla olijoita ja muita kylällä kulkijoita.

Mukana tuttu Joulusanametsästys! Tänä vuonna on koko viikko aikaa metsästää sanaa sodankyläläisistä liikkeistä. Etsi kaikki kirjaimet, palauta jouluinen sana mihin tahansa mukana olevista liikkeistä ja voit voittaa Likiliike-lahjakortin.

Seuraa Facebookissa Sodankylän joulunavaus –tiliä ja näet mitä tapahtuu!

Me pidämme tietosi salassa ja jaamme sen vain kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen. Lue yksityisyydensuojamme.

Anna palautetta