Tmi Maiju Leppäjärvi tarjoaa pääosin ratsastustunteja ryhmässä ja yksityisesti opetushevosillamme Puolakkavaarassa alle puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Lisäksi palveluihimme kuuluu muita erilaisia hevospalveluita, kuten valmennukset asiakkaan tallilla ja ratsutus.

Tmi Maiju Leppäjärvi

Liikunta ja urheilu, Matkailu, Ohjelmapalvelut, Vapaa-aika

0400839362
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Y-tunnus:2989812-5

Ratsastustunnit ryhmässä ja yksittäin, valmennukset asiakkaan omalla tallilla, asiakkaan hevosen ratsutus

Ratsastustunnit tasoilla Alkeet – Helppo A. Mahdollisuus myös maastotunteihin. Opetushevosiimme kuuluu 4 hevosta. Tunnit tällä hetkellä max 3 ratsukon ryhmissä. Ratsastustunnit mukautetaan aina tason mukaan kaikille sopiviksi. Tunnit arkisin ja viikonloppuisin sovittavissa, lukuunottamatta keskiviikkoa. Myös aamupäivä-aikoja! Tarjoan myös yksityistunteja asiakkaan omalla tallilla. Hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut. Järjestän tallilamme talutusratsastuksia yksityisesti ja ryhmille. Talutusratsastukset myös tapahtumiin! Lisäksi palveluihini kuuluu hevosen ratsutus ja kouluttaminen. Tilanteen mukaan koulutan hevosia myös ongelmatilanteissa. Mahdollisuus myös tuoda hevonen ratsutettavaksi/koulutettavaksi vuokralle tallillemme.

Sijainti

Puolakkavaarantie 757
99620 Kelujärvi
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Majoitus, Mökit / mökkikylät

0407621992
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Huoneistot, Majoitus

0505353373
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Ohjelmapalvelut, Vapaa-aika

+358408311650
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Me pidämme tietosi salassa ja jaamme sen vain kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat palvelun toteuttamisen. Lue yksityisyydensuojamme.

Anna palautetta