Tervetuloa keskelle kauneinta Lappia, Sodankylään.

 

Tule kokemaan kansainvälistä tunnelmaa, paikallisia juhlia ja kaikkea siltä väliltä. Lappilainen vieraanvaraisuus on meillä jo käsite. Tallenna mukaasi muistoiksi mukavimmat maut, tavat ja tunnelmat. Sodankylä on monelle - loma-ajan ja isommankin osan vuodesta - toinen koti.

 

   

 

Sodankylä sijaitsee kahden kansallispuiston Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston alueella. Täällä ei tarvitse olla toimettomana, useat aktiviteetit ja tapahtumat pitävät vireänä.

 

 

Keskustan alueella on ilmainen nettiyhteys FreeSodankyla.   

 

Sodankylästä löydät:

Erilaisia maaperän rikkauksia, kultaa ja ametisteja, luontoäidin antimia sekä suuria erämaita. Taivaankannen ihmeistä näyttävimmät aina räiskyvistä revontulista yöttömään yöhön. Ja tietenkin Lapin kaikki kahdeksan vuodenaikaa. Kullankaivuun maailmaan pääsee tutustumaan Tankavaaran Kultamuseolla ja ametistien tarinaa kuulemaan Lampivaaran Ametistikaivoksella. Näe revontulia ympäri vuoden Revontulikodalla.

 

 

            

Sodankylään on helppo tulla.

Saavut keskelle Lappia, Rovaniemeltä on matkaa 130 km Sodankylän keskustaan. Poikkea matkallasi Sodankylän elinvoimaisissa kylissä.

 

   

Pääset lentäen tai junalla Rovaniemelle, josta matka jatkuu puolentoista tunnin verran autolla lappilaisia maisemia ihastellen.

 

Sodankylän matkailuesitteen voit ladata tästä.